Joost Zwagerman – Zes sterren

Zes sterren ZwagermanEen roman over zelfmoord.

Zes sterren van Joost Zwagerman is een zeer matige roman. Zelfmoord is uiteraard erg, maar het onderwerp levert niet per definitie een goede roman op. Zelfs niet als je zo goed zinnen aan elkaar schrijft als Zwagerman.


Update 17 december 2015: ik heb de recensie aangepast, nadat Zwagerman eerder dit jaar uit het leven stapte. Mijn mening over het boek blijft gelijk, al heb ik het niet herlezen. Maar de licht-sarcastische toon over zelfmoord in mijn recensie vond ik minder gepast.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rodemuur.nl gebruikt cookies (soms ook van andere partijen) om de website zo goed mogelijk te laten werken en de website te verbeteren. Als je op akkoord klikt, ga je ermee akkoord dat de cookies worden geplaatst. Meer informatie over de cookies en de data die we verzamelen staat op de pagina:  Privacybeleid en cookies